Macedonian Albanian English German Italian

  

Делегирање 1. коло 3. МФЛ Север

Одредени официјалните лица за 1. коло 3. МФЛ Север....
Повеќе...

3. МФЛ Југозапад: Извлечeни двојките за бараж натпреварите

Денес во просториите на ОФС Струга беа извлечeни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Југоз...
Повеќе...

2. МФЛ: Извлечни двојките за бараж натпреварите

Денес во просториите на ФФМ беа извлечни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 2. МФЛ. ...
Повеќе...

Хуманитарен натпревар во Куманово

  На ден 01.06.2014 година(Недела) ќе се одигра хуманитарен натпревар во с.Речица со почеток во 17:00 часот. ...
Повеќе...

Бараж натпревари за пополнување на 3. МФЛ Север

Во недела 01.06.2014 г. ќе се одиграат бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Север....
Повеќе...

Home

Македонскиот фудбал на дланка!

Делегирање 1. коло 3. МФЛ Север

Четврток, 28 Август 2014 19:20
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 1. коло 3. МФЛ Север.

Повеќе...
 

2. МФЛ: Извлечни двојките за бараж натпреварите

Печати PDF

Денес во просториите на ФФМ беа извлечни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 2. МФЛ.

Повеќе...
 

3. МФЛ Југозапад: Извлечeни двојките за бараж натпреварите

Понеделник, 02 Јуни 2014 13:52
Печати PDF

Денес во просториите на ОФС Струга беа извлечeни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Југозапад.

Последно освежено ( Понеделник, 02 Јуни 2014 14:15 ) Повеќе...
 

Хуманитарен натпревар во Куманово

Среда, 28 Мај 2014 08:44
Печати PDF

 

На ден 01.06.2014 година(Недела) ќе се одигра хуманитарен натпревар во с.Речица со почеток во 17:00 часот.

Последно освежено ( Среда, 28 Мај 2014 08:51 ) Повеќе...
 


Страница 1 од 124
Банер
Банер