Macedonian Albanian English German Italian

   Home
Новости 3 лига


Одиграно првото коло во третите лиги

Недела, 30 Август 2015 21:04 Администратор
Печати PDF

Одиграно првото коло во  третите лиги.

Последно освежено на Понеделник, 31 Август 2015 08:29 Повеќе...
 

Делегирање 3. МФЛ - Југ, 5. коло

Петок, 21 Септември 2012 17:51
Печати PDF

Делегирани судиите за 5. коло на 3. МФЛ - Југ.

Повеќе...
 

Делегирање 3. МФЛ - Југ, 3. коло

Петок, 07 Септември 2012 20:59
Печати PDF

ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА - ЈУГ   3 КОЛО  09 / 09 / 2012 година  ( недела ) 16.oo час

Последно освежено на Петок, 07 Септември 2012 21:07 Повеќе...
 


Банер
Банер