Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2018 (01.01.2018 - 31.12.2018)

Вторник, 20.02.2018 - 6. Matchday
  13:00 h Македонија У-17  0 - 0  БиХ У-17  
Четврток, 22.02.2018 - 6. Matchday
  11:00 h Македонија У-17  0 - 1  БиХ У-17  
Понеделник, 04.06.2018 - 6. Matchday
  17:00 h Албанија (ж) У-19  1 - 1  Македонија (ж) У-19  
Среда, 06.06.2018 - 6. Matchday
  17:00 h Македонија (ж) У-19  1 - 0  Албанија (ж) У-19  
Понеделник, 20.08.2018 - 6. Matchday
  17:00 h Македонија (ж) У-19   -   Кипар (ж) У-19  
Среда, 22.08.2018 - 6. Matchday
  17:00 h Македонија (ж) У-19   -   Кипар (ж) У-19  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер