Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Август - Декември 2013 (01.08.2013 - 31.12.2013)

Среда, 14.08.2013 - 1. Matchday
  18:00 h Србија У-21  4 - 1  Македонија У-21  
  20:45 h Македонија  2 - 0  Бугарија  
Вторник, 20.08.2013 - 1. Matchday
  17:00 h Србија У-16  4 - 0  Македонија У-16  
  17:30 h Македонија (ж)  2 - 4  Бугарија (ж)  
  17:30 h Македонија У-17  0 - 0  БиХ У-17  
  17:30 h Македонија У-19  2 - 2  БиХ У-19  
Среда, 21.08.2013 - 1. Matchday
  20:00 h Македонија (Футсал)  4 - 2  БиХ (Футсал)  
Четврток, 22.08.2013 - 1. Matchday
  09:30 h Македонија У-17  0 - 3  БиХ У-17  
  10:30 h Македонија (ж)  2 - 5  Бугарија (ж)  
  11:00 h Македонија У-19  2 - 1  БиХ У-19  
  20:00 h Македонија (Футсал)  3 - 4  БиХ (Футсал)  
Вторник, 27.08.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Црна Гора (ж) У-19  5 - 0  Македонија (ж) У-19  
Четврток, 29.08.2013 - 1. Matchday
  10:30 h Црна Гора (ж) У-19   -   Македонија (ж) У-19  
Вторник, 03.09.2013 - 1. Matchday
  17:00 h Македонија У-17  2 - 2  Србија У-17  
Четврток, 05.09.2013 - 1. Matchday
  11:00 h Македонија У-17  1 - 1  Србија У-17  
Вторник, 10.09.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Словенија У-16  4 - 1  Македонија У-16  
Петок, 13.09.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Словенија У-16  2 - 2  Македонија У-16  
Вторник, 01.10.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Македонија У-16  0 - 3  Романија У-16  
Четврток, 03.10.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Македонија У-16  2 - 0  Романија У-16  
Вторник, 26.11.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Црна Гора У-16   -   Македонија У-16  
Четврток, 28.11.2013 - 1. Matchday
  15:30 h Црна Гора У-16   -   Македонија У-16  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер