Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2014 (01.01.2014 - 31.12.2014)

Вторник, 11.02.2014 - 2. Matchday
  14:00 h Албанија У-19  3 - 0  Македонија У-19  
Среда, 12.02.2014 - 2. Matchday
  14:30 h Италија У-17  1 - 2  Македонија У-17  
Четврток, 13.02.2014 - 2. Matchday
  13:30 h Македонија У-19  1 - 0  Албанија У-19  
Петок, 14.02.2014 - 2. Matchday
  11:30 h Италија У-17  4 - 0  Македонија У-17  
Среда, 19.02.2014 - 2. Matchday
  16:30 h Македонија Футсал У-21  3 - 1  Романија Футсал У-21  
Четврток, 20.02.2014 - 2. Matchday
  16:30 h Македонија Футсал У-21  5 - 1  Романија Футсал У-21  
Сабота, 22.02.2014 - 2. Matchday
  16:30 h Србија Футсал  3 - 2  Македонија (Футсал)  
Недела, 23.02.2014 - 2. Matchday
  16:30 h Србија Футсал  1 - 1  Македонија (Футсал)  
Вторник, 04.03.2014 - 2. Matchday
  15:00 h Македонија У-17  4 - 1  Летонија У-17  
Среда, 05.03.2014 - 2. Matchday
  20:00 h Македонија  2 - 1  Летонија  
Четврток, 06.03.2014 - 2. Matchday
  14:00 h Македонија У-19  1 - 1  Полска У-19  
Вторник, 11.03.2014 - 2. Matchday
  14:00 h Македонија У-17   -   Албанија У-17 Has match summary
Четврток, 13.03.2014 - 2. Matchday
  13:00 h Албанија У-17   -   Македонија У-17 Has match summary
Вторник, 18.03.2014 - 2. Matchday
  15:00 h Македонија У-19   -   Романија У-19  
Четврток, 20.03.2014 - 2. Matchday
  13:00 h Македонија У-19   -   Романија У-19  
Вторник, 01.04.2014 - 2. Matchday
  15:00 h Македонија У-19   -   Словачка У-19  
Четврток, 03.04.2014 - 2. Matchday
  13:00 h Македонија У-19   -   Словачка У-19  
Среда, 05.11.2014 - 2. Matchday
  14:00 h Македонија У-18  2 - 0  Азербејџан У-19 Has match summary
Недела, 16.11.2014 - 2. Matchday
  14:00 h Македонија У-21   -   Црна Гора У-21 Has match summary
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер