Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2016 (01.01.2016 - 31.12.2016)

Вторник, 08.03.2016 - 4. Matchday
  15:00 h Македонија У-16  7 - 0  Црна Гора У-16  
Четврток, 10.03.2016 - 4. Matchday
  15:00 h Македонија У-16  0 - 0  Црна Гора У-16  
Вторник, 15.03.2016 - 4. Matchday
  16:00 h Македонија У-15  2 - 1  Турција У-15  
Четврток, 17.03.2016 - 4. Matchday
  16:00 h Македонија У-15  0 - 3  Турција У-15  
Петок, 25.03.2016 - 4. Matchday
  16:00 h Македонија У-18  2 - 3  Финска У-18  
  19:00 h Словенија  1 - 0  Македонија  
Недела, 27.03.2016 - 4. Matchday
  16:00 h Македонија У-18  2 - 2  Финска У-18  
Вторник, 29.03.2016 - 4. Matchday
  20:00 h Македонија  0 - 2  Бугарија  
Понеделник, 04.04.2016 - 4. Matchday
  16:00 h Македонија (ж) У-19  3 - 1  Албанија (ж) У-19  
Среда, 06.04.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Македонија (ж) У-19  2 - 4  Албанија (ж) У-19  
Вторник, 12.04.2016 - 4. Matchday
  17:00 h Македонија У-18  1 - 0  Бугарија У-18  
Четврток, 14.04.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Македонија У-18  1 - 1  Бугарија У-18  
Четврток, 21.04.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Македонија У-16  0 - 1  Украина У-16  
Сабота, 23.04.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Македонија У-16  2 - 2  Луксенбург У-16  
Понеделник, 25.04.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Македонија У-18  0 - 0  Норвешка У-18  
Вторник, 26.04.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Македонија У-18  0 - 2  Русија У-18  
Сабота, 30.04.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Македонија У-18  1 - 0  Украина У-18  
Четврток, 05.05.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Македонија У-14  2 - 1  Кипар У-14  
Среда, 11.05.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Кипар У-19  2 - 2  Македонија У-19  
Петок, 13.05.2016 - 4. Matchday
  16:30 h Кипар У-19  1 - 1  Македонија У-19  
Среда, 01.06.2016 - 4. Matchday
  11:30 h Македонија У-18  2 - 0  Азербејџан У-18  
  15:00 h Македонија У-21  1 - 1  Белорусија У-21  
  20:00 h Македонија  3 - 1  Азербејџан  
Четврток, 02.06.2016 - 4. Matchday
  20:00 h Македонија  1 - 3  Иран  
Петок, 03.06.2016 - 4. Matchday
  11:30 h Македонија У-18  2 - 1  Азербејџан У-18  
Вторник, 07.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Словачка У-16  1 - 3  Македонија У-16  
Четврток, 09.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Словачка У-16  0 - 1  Македонија У-16  
Среда, 15.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Албанија У-17  0 - 2  Македонија У-17  
Четврток, 16.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Македонија (ж) У-17  2 - 2  Азербејџан (ж) У-17  
Петок, 17.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Македонија У-17  3 - 1  Албанија У-17  
Понеделник, 20.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Македонија (ж) У-17  0 - 6  Хрватска (ж) У-17  
Вторник, 28.06.2016 - 4. Matchday
  18:00 h Албанија (ж) У-19  4 - 5  Македонија (ж) У-19 Has match summary
Четврток, 30.06.2016 - 4. Matchday
  12:00 h Албанија (ж) У-19  5 - 3  Македонија (ж) У-19 Has match summary
Среда, 09.11.2016 - 4. Matchday
  14:30 h Македонија У-21  2 - 2  Ренова Has match summary
Петок, 11.11.2016 - 4. Matchday
  14:30 h Македонија У-21   -   Победа Has match summary
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер