Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2018 (01.01.2018 - 31.12.2018)

Вторник, 20.02.2018 - 6. Matchday
  14:00 h Македонија У-17  0 - 0  БиХ У-17  
Четврток, 22.02.2018 - 6. Matchday
  12:00 h Македонија У-17  0 - 1  БиХ У-17  
Понеделник, 04.06.2018 - 6. Matchday
  18:00 h Албанија (ж) У-19  1 - 1  Македонија (ж) У-19  
Среда, 06.06.2018 - 6. Matchday
  18:00 h Македонија (ж) У-19  1 - 0  Албанија (ж) У-19  
Четврток, 30.08.2018 - 6. Matchday
  18:00 h Македонија (ж)  0 - 0  Косово (ж) Has match summary
Недела, 02.09.2018 - 6. Matchday
  18:00 h Македонија (ж)  0 - 2  Косово (ж) Has match summary
Петок, 07.09.2018 - 6. Matchday
  17:00 h Македонија У-18  0 - 1  Полска У-18  
Понеделник, 10.09.2018 - 6. Matchday
  12:00 h Македонија У-18  2 - 2  Полска У-18  
Среда, 19.09.2018 - 6. Matchday
  16:00 h Македонија (ж) У-19  0 - 1  Кипар (ж) У-19  
Петок, 21.09.2018 - 6. Matchday
  12:00 h Македонија (ж) У-19   -   Кипар (ж) У-19  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер