Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
 Matchreport: Јануари - Декември 2019 - Недела, 16. Јуни 2019 - 18:00 h

Македонија (ж) Албанија (ж)
1 3

 Match details
Match Date : Недела, 16 Јуни 2019
Match Time : 18:00 h
 
Playground : СРЦ “Билјанини Извори“ - Охрид
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер