Macedonian Albanian English German Italian

   Home МФЛ 1 лига Распоред/Резултати

1. МФЛ 2021/22
Недела, 28 Ноември 2021 13:00 h
 
Македонија ЃП vs Шкендија 79
 

Match details
Match Date : Недела, 28 Ноември 2021
Match Time : 13:00 h
 

Head-to-head

Македонија ЃП Stats Шкендија 79
6 Current rank 3
18 Matches 18
8/3/7 W/D/L (Total) 9/7/2
5/2/2 W/D/L (Home) 6/2/1
3/1/5 W/D/L (Away) 3/5/1
27 Points 34
27 : 31 Goals 28 : 14
-4 Difference 14
Македонија ЃП - Скопје 5:1 Highest won home Шкендија 79 - Македонија ЃП 4:0
Македонија ЃП - Работнички 0:2 Highest loss home Шкендија 79 - Ренова 1:2
Пелистер - Македонија ЃП 0:2 Highest won away Скопје - Шкендија 79 0:2
Шкендија 79 - Македонија ЃП 4:0 Highest loss away Академија Пандев - Шкендија 79 2:1


History of matches
Пријателски натпревари
26 Недела, 20. Јануари 2019 13:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 2 - 1 Match Report
29 Недела, 19. Јули 2020 17:30 Шкендија 79 - Македонија ЃП 1 - 1 Match Report
1. МФЛ 2013/14
9 Недела, 29. Септември 2013 15:30 Македонија ЃП - Шкендија 79 0 - 0
20 Недела, 02. Март 2014 14:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 3 - 0
28 Сабота, 19. Април 2014 16:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 1 - 3
Куп 2013/2014
2 Среда, 18. Септември 2013 16:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 2 - 0
3 Среда, 25. Септември 2013 15:30 Македонија ЃП - Шкендија 79 0 - 2
1. МФЛ 2016/17
6 Недела, 18. Септември 2016 15:30 Шкендија 79 - Македонија ЃП 3 - 0
15 Недела, 20. Ноември 2016 13:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 0 - 4
24 Недела, 02. Април 2017 15:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 5 - 1
33 Недела, 14. Мај 2017 16:30 Македонија ЃП - Шкендија 79 2 - 3
1. МФЛ 2018/19
2 Недела, 19. Август 2018 17:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 0 - 0
11 Недела, 28. Октомври 2018 13:30 Шкендија 79 - Македонија ЃП 5 - 1
20 Недела, 24. Февруари 2019 14:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 1 - 1
29 Сабота, 20. Април 2019 16:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 4 - 2
1. МФЛ 2019/20
3 Недела, 25. Август 2019 17:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 1 - 1
12 Недела, 27. Октомври 2019 13:30 Македонија ЃП - Шкендија 79 0 - 0
21 Недела, 01. Март 2020 14:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 4 - 1
1. МФЛ 2020/21
3 Сабота, 22. Август 2020 17:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 0 - 1
14 Недела, 29. Ноември 2020 13:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 5 - 0
32 Недела, 09. Мај 2021 16:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 3 - 4
1. МФЛ 2021/22
4 Недела, 22. Август 2021 16:00 Шкендија 79 - Македонија ЃП 4 - 0
15 Недела, 28. Ноември 2021 13:00 Македонија ЃП - Шкендија 79 1 - 2


:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер