Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
Распоред - Јануари - Март 2023 г. (01.01.2023 - 31.03.2023)

Петок, 06.01.2023 - 34. Matchday
  14:30 h Колкети (Гру)  0 - 0  Македонија ЃП Has match summary  
Понеделник, 09.01.2023 - 34. Matchday
  11:00 h Истра (Хрв)  2 - 0  Македонија ЃП Has match summary  
Четврток, 12.01.2023 - 34. Matchday
  11:00 h Арсенал Тиват (ЦГ)  3 - 4  Македонија ЃП Has match summary  
Понеделник, 16.01.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Шкупи 1927  4 - 2  Победа Has match summary  
Четврток, 19.01.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Академија Пандев  0 - 0  Брегалница 2008 Has match summary  
  14:00 h Шкендија 79  2 - 2  Воска Спорт Has match summary  
Сабота, 21.01.2023 - 34. Matchday
  12:00 h Тетекс 1953  2 - 1  Беса (ДД)    
  13:00 h ГФК Тиквеш 09  3 - 0  Слога 1934 (В)    
  13:00 h Кожуф Гевгелија  1 - 1  Беласица Has match summary  
Недела, 22.01.2023 - 34. Matchday
  12:00 h ГФК Охрид Лихнидос  1 - 2  Струга Трим Лум Has match summary  
  13:00 h Победа  0 - 1  Феризај (Кос) Has match summary  
Вторник, 24.01.2023 - 34. Matchday
  14:00 h Шкупи 1927   -   Гњилане (Кос) Has match summary  
  14:00 h Брегалница 2008  1 - 0  Тиквеш Has match summary  
Среда, 25.01.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Локомотив Ташкент (Узб)  2 - 1  Струга Трим Лум Has match summary  
  13:00 h Кожуф Гевгелија  0 - 3  Работнички Has match summary  
Петок, 27.01.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Крибвас (Укр)   -   Струга Трим Лум    
  13:00 h Караорман  0 - 1  Пелистер Has match summary  
Сабота, 28.01.2023 - 34. Matchday
  12:00 h Воска Спорт  3 - 0  Брегалница 2008 Has match summary  
  13:00 h Детонит Плачковица  1 - 0  Кожуф Гевгелија Has match summary  
  14:00 h ГФК Охрид Лихнидос  2 - 1  Победа Has match summary  
Недела, 29.01.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Вејле (Данска)  2 - 1  Струга Трим Лум Has match summary  
Вторник, 31.01.2023 - 34. Matchday
  12:00 h Работнички  1 - 1  Пелистер Has match summary  
  13:00 h Караорман  0 - 1  Брегалница 2008 Has match summary  
Среда, 01.02.2023 - 34. Matchday
  12:00 h ГФК Охрид Лихнидос  1 - 2  Брегалница 2008 Has match summary  
  13:00 h Тетекс 1953  1 - 2  Арсими 1973 Has match summary  
Четврток, 02.02.2023 - 34. Matchday
  13:00 h ГФК Тиквеш 09  2 - 1  Кожуф Гевгелија Has match summary  
Петок, 03.02.2023 - 34. Matchday
  13:00 h ГФК Охрид Лихнидос  0 - 3  Работнички Has match summary  
Сабота, 04.02.2023 - 34. Matchday
  12:00 h Брегалница 2008  3 - 1  Пелистер Has match summary  
  13:00 h Кожуф Гевгелија   -   Раднички СМ (Срб) Has match summary  
  13:00 h Вардар  5 - 0  Тетекс 1953 Has match summary  
Понеделник, 06.02.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Воска Спорт  0 - 4  Работнички Has match summary  
Среда, 08.02.2023 - 34. Matchday
  14:00 h Скопје  1 - 3  Вардар Has match summary  
Четврток, 09.02.2023 - 34. Matchday
  13:00 h Академија Пандев   -   Кожуф Гевгелија Has match summary  
Сабота, 11.02.2023 - 34. Matchday
  12:00 h Воска Спорт  2 - 0  Струга Трим Лум Has match summary  
  13:00 h Работнички  2 - 0  Вардар Has match summary  
  13:00 h ГФК Тиквеш 09  2 - 1  Пелистер Has match summary  
Сабота, 25.03.2023 - 34. Matchday
  15:00 h Беласица   -   Брегалница 2008 Has match summary  
  15:00 h ГФК Тиквеш 09   -   Детонит Плачковица Has match summary  
  15:00 h Караорман   -   Струга Трим Лум Has match summary  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер