Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2017 (01.01.2017 - 31.12.2017)

Петок, 24.03.2017 - 5. Matchday
  16:00 h Македонија У-21  2 - 0  Црна Гора У-21  
Вторник, 28.03.2017 - 5. Matchday
  16:00 h Македонија У-21  1 - 0  Бугарија У-21  
Четврток, 06.04.2017 - 5. Matchday
  15:00 h Македонија (ж) У-19  1 - 5  Полска (ж) У-19  
Четврток, 31.08.2017 - 5. Matchday
  17:00 h Македонија У-19  3 - 1  Романија У-19  
Петок, 01.09.2017 - 5. Matchday
  17:00 h Македонија У-17  0 - 2  Р. Ирска У-17  
Сабота, 02.09.2017 - 5. Matchday
  17:00 h Македонија У-19  2 - 3  Романија У-19  
Недела, 03.09.2017 - 5. Matchday
  17:00 h Македонија У-17  0 - 0  Р. Ирска У-17  
Вторник, 21.11.2017 - 5. Matchday
  14:00 h Македонија У-18  1 - 2  Турција У-18  
Четврток, 23.11.2017 - 5. Matchday
  14:00 h Македонија У-18   -   Турција У-18  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер