Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2019 (01.01.2019 - 31.12.2019)

Недела, 24.03.2019 - 7. Matchday
  16:00 h Албанија У-19  1 - 1  Македонија У-19 Has match summary
Вторник, 26.03.2019 - 7. Matchday
  14:00 h Македонија У-19  2 - 1  Албанија У-19 Has match summary
Петок, 05.04.2019 - 7. Matchday
  15:30 h Косово (ж)  3 - 1  Македонија (ж) Has match summary
Среда, 05.06.2019 - 7. Matchday
  12:00 h Македонија У-17  1 - 0  Албанија У-17 Has match summary
Петок, 07.06.2019 - 7. Matchday
  12:00 h Албанија У-17  0 - 2  Македонија У-17  
Четврток, 13.06.2019 - 7. Matchday
  18:00 h Албанија (ж)  3 - 1  Македонија (ж) Has match summary
Недела, 16.06.2019 - 7. Matchday
  18:00 h Македонија (ж)  1 - 3  Албанија (ж) Has match summary
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер